2352041100 6988887011 Νέος Παντελεήμονας, Πιερίαςbanner imagebanner image
 
 
 
GRAVANIS GROUP
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Νέος Παντελεήμονας Πιερία


Στην Πιερία και συγκεκριμένα στην περιοχή Νέος Παντελεήμονας, θα βρείτε την επιχείρησή μας “GRAVANIS GROUP” η οποία δραστηριοποιείται στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων, παρέχοντας φιλική εξυπηρέτηση και αυτοκίνητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας ένα καινούριο στόλο οχημάτων, μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητο που θα καλύψεις τις ανάγκες σας, ώστε να εξερευνήσετε τις ομορφιές της περιοχής μας, τις μαγευτικές παραλίες και τα αξιοθέατα όλου του νομού Πιερίας με άνεση και με ασφάλεια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε προς ενοικίαση αυτοκίνητα που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη και θα του λίνουν τα χέρια στις διακοπές ή στο επαγγελματικό ταξίδι του στην Πιερία.
 
 
 
 
 
 
 
   
Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Πιερίας με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο από την Gravanis Group.


Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό αυτοκίνητο.

Όλα μας τα αυτοκίνητα είναι καινούργια, απόλυτα ασφαλή και πάντα καθαρά. Παρόλα αυτά στην επιχείρησή μας πραγματοποιούμε τακτικούς ελέγχους σε κάθε αυτοκίνητο ώστε να εξασφαλίσουμε ένα άνετο, ασφαλές και απροβλημάτιστο ταξίδι για εσάς και την οικογένεια σας.

Φιλοδοξούμε να γίνουμε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις ενοικιάσεων αυτοκινήτων σε όλο το νομό Πιερίας, παρέχοντας συνεχώς στους πελάτες μας καινοτόμες υπηρεσίες, σύγχρονα αυτοκίνητα, υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και την καλύτερη τιμή.
 
   
 
 

Παράδοση & Παραλαβή

Η παράδοση και η παραλαβή κάθε οχήματος μπορεί να γίνει στο σημείο και την ώρα που επιθυμείτε, πάντα κατόπιν συνεννόησης.
 

Φιλική Εξυπηρέτηση

Το ευγενικό προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει αλλά και για να σας ενημερώσει για τα μέρη που θα μπορούσατε να επισκεφθείτε στην Πιερία.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα αυτοκίνητά μας ή για να κάνετε την κράτηση σας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με ευγένεια και επαγγελματισμό.